BAKKA ve Alparslan Ortaokulu Arasında Sözleşme İmzalandı!

"Milli Sporcu Sayısını Artırmak İçin Süpürüyoruz" başlıklı proje değerlendirilmiş ve uygun görülerek anlaşma imzalanmıştır.

17.12.2018 303

Okulumuz öğretmenlerinden Handan AZAP önderliğinde başvurusu yapılan proje ile okulumuzdan istekli 15 öğretmen ile katılacağımız projede "FLOOR CURLİNG" sporu öğretmenlerimize öğretilerek bu sporun antronörlük sertifikası verilecektir. BAKKA desteğiyle yapılacak olan bu kursun ardından okulumuza bir curling sahası kazandıracağız.

Floor Curling "buz satrancı" olarak bilinen curling yurtta her geçen yıl yaygınlaşmaktadır. Yeni gelişmelerden geri kalmamak adına öğretmenlerimiz önce kendilerini sonra öğrencilerini geliştireceklerdir. Okulumuza kazandırılacak olan bir floor curling sahası ile Türkiye´de düzenlenen yarışmalara katılıp"Bizler de bu sporda varız." demeyi amaçlamaktayız. Kozlu´dan da milli sporcular yetiştirmeyi hedeflemekteyiz.

17-12-2018