ULUSAL VE ULUSLARARASI PROJE HAZIRLAMA ÖĞRETMEN REHBER KİTABI YAYIMLANDI.

ULUSAL VE ULUSLARARASI PROJE HAZIRLAMA ÖĞRETMEN REHBER KİTABI YAYIMLANDI.

Öğretmen ve öğrencilerin akademik ve sosyal becerilerini geliştirmek için farklı fırsatlar sunan proje türleri göz önünde bulundurularak TÜBİTAK, Kalkınma Ajansları projeleri, Erasmus+, e Twinning projeleri gibi ulusal ya da uluslararası alanlara yönelik başvuru yapılabilecek projelerle ilgili kendilerini bilgilendirmek amacıyla Meb ve Gazi Üniversitesi iş birliği ile  "Ulusal ve Uluslararası Proje Hazırlama Öğretmen Rehber Kitabı" hazırlandı.

"Ulusal ve Uluslararası Proje Hazırlama Öğretmen Rehber Kitabı" ile öğretmenlere başvuru yapabilecekleri proje türlerine, kapsamlarına ve dikkat edilecek genel hususlara yönelik farkındalık kazandırılması amaçlandı. Rehber kitapta proje hazırlama konusunda temel bilgilere yer verilip; öğretmenlere yalın bir şekilde neye, nereden, nasıl ulaşabilecekleri konusunda bilgiler verilmesi hedeflendi.

"Ulusal ve Uluslararası Proje Hazırlama Öğretmen Rehber Kitabı" üç bölümden oluşmaktadır. Bu bölümler: Proje Hazırlamanın Abc'si, Ulusal Projeler, Uluslararası Projeler.

Hazırlanan rehber kitaba ulaşmak için tıklayınız.

28.01.2023 133

Kaynak: https://ogmmateryal.eba.gov.tr/