Öğrencilerimizle Birlikte TTK Kozlu Müessesesi Müdürlüğünü Ziyaret Ettik.

Okulumuz 8A ve 8B sınıfından temsilci olarak seçilen öğrenciler; Fen Bilimleri öğretmenlerimiz Rahime Turan ve Ayşegül İnce ile Okul müdürümüz Erhan Öğdür başkanlığında, “Çevre kirliliği ve atıkların zararları ile geri dönüştürülmesi” konularında bilgi almak amacıyla TTK Kozlu Müessesesi Müdürlüğüne ziyarette bulundular.

Bu ziyaretin TTK’ya yapılmasındaki temel neden; TTK’nın Zonguldak'ta “SIFIR ATIK BELGESİ” alan ilk kamu kuruluşu olması ve bünyesinde deneyimli bir çevre mühendisi çalıştırıyor olmasıydı. Yapılan ziyarette kurumun Çevre Mühendisi Esra Pehlivan tarafından öğrencilere, kurumda oluşan atıklar ve bunların geri dönüştürülmesi ile ilgili bilgi verilirken, Esra Hanım öğrencilerimizin tüm sorularına en kapsamlı ve açıklayıcı bir biçimde içtenlikle cevap vererek kafalarındaki soru işaretlerini ortadan kaldırmıştır. Öğrencilerimiz ve Öğretmenlerimiz, Esra Pehlivan'ı okulumuza davet ederek sıfır atık konusunda tüm okula bir seminer vermesini rica ettiler. En kısa sürede bu seminerin yapılabileceği şeklinde olumlu cevap aldıkları için memnun oldular.

Okulumuz adına bu ziyaretin yapılmasında emeği geçen herkese teşekkür ederiz.

21.02.2024 94

21-02-202421-02-202421-02-202421-02-2024