e-twinning Projemiz Ulusal Kalite Ödülü İle Ödüllendirildi!

e-twinning Projemiz Ulusal Kalite Ödülü İle Ödüllendirildi!

Okulumuz eTwinning ekibi olarak bir yıl süren "Avrupa´da Ünlü İnsanlar (Famous People İn Europe)" projesindeki çalışmaları UDS tarafından Ulusal Kalite Etiketi ile ödüllendirildi. Projemiz 17 farklı ülkeden katılan (Romanya,Fransa, Litvanya, Portekiz, Yunanistan, Polonya, İtalya, Hırvatistan, Bosna Hersek, Sırbistan, İspanya, İngiltere, Arnavutluk, Çek Cumhuriyeti, Ukrayna, Bulgaristan) yaklaşık 83 öğretmen ile 330 öğrencinin yapacakları etkinliklerle ortak tarihimizi oluşturan bu insanları tanıtmayı amaçlamıştı.

Bu süreçte 21. yy eğitim-öğretim yöntem ve teknikleri, WEB2 araçları kullanıldı, etkinlikler gerçekleştirildi, İngilizce pratik yapma olanağı bulundu ve projeler başarıyla tamamlandı. Yıl boyu yapılan bu proje çalışması ile ilgili olarak Ulusal Destek Servisi (UDS) tarafından yapılan değerlendirme sonucunda iki Ulusal Kalite Etiketi ödülü  verildi. 

               Okulumuzda ilk defa eTwinning projesini gerçekleştiren ve mükemmelliğe ulaşarak ödüle layık görülen Bilişim Teknolojileri Öğretmenimiz Fatma TAVUKCU ve projede yer alan öğrencilerimizi tebrik eder, başarılarının devamını dileriz.

18.10.2019 377

 

27-10-202218-10-2019