Kozlu Alparslan Ortaokulu


Vizyon: İstiyoruz ki okulumuz; eğitim teknolojilerinin tümü kullanılarak, çağdaş eğitim normlarına uygun eğitim imkanlarına sahip, öğretenler ve öğrenenlerin birbirlerini sürekli geliştirdikleri, çevresinde her alanda örnek gösterilen bir eğitim yuvası olsun.

Misyon: Öğrencilerimizi; milli kimliğini kazanmış, çağın gereklerine uygun bilişim teknolojilerini verimli kullanabilen, sürekli araştıran, öğrenen, kendini yenileyip geliştiren, insanlığa yararlı, Atatürk İlke ve İnkılaplarına bağlı üretken nesiller olarak bir üst öğrenim kurumuna ve hayata hazırlamak için varız.

Başarılar: BEYAZ BAYRAK ÖDÜLÜ, KIZ FUTBOL TAKIMI İL İKİNCİLİĞİ, SATRANÇ İL İKİNCİLİĞİ, ATLETİZM İLÇE BİRİNCİLİĞİ, ETWINNING KALİTE ETİKETLERİ.

Saatler: 08.50 - 15.25
Isınma: DOĞALGAZ
Bağlantı: Fatih Projesi Fiber İnternet
Yabancı Dil: İNGİLİZCE
Servis Bilgisi: Servis imkanı vardır.
Sportif Etkinlikler: Çim Hokeyi, Atletizm, Futbol
Bilimsel Etkinlikler: Tübitak Bilim Fuarına her yıl katılarak öğrencilerimizin hazırladıkları bilimsel aktivite ve projeleri sergilemektayiz.
Proje Çalışmaları: Okulumuzda eTwinning projeleri başarı ile yürütülmektedir.

Telefon - 3722661538

Belgegeçer -

Eposta - Göndermek için tıklayınız

WEB - https://kozlu-alparslan.meb.k12.tr

Adres - Güney Mah. Orkide Sokak No.11 Kozlu/ ZONGULDAK

Öğretmen :31
Öğrenci :310
Derslik :20
BT Sınıfı :1
Kütüphane Kitap Sayısı :312
Öğretim Şekli :Tam gün

Yerleşim Yeri - Kozlu Beldesi 2012 tarihinde çıkan yasa ile ilçe olmuş, 48890 nufüslu (2021 yılı) bir yerleşim yeridir.

Adres - Güney Mah. Orkide Sokak No.11 Kozlu/ ZONGULDAK

Ulaşım Kozlu şehirler arası otobüs terminaline çok yakın (yaklaşık 5-10 dakika) yürüme mesafesinde, Kozlu merkezinde (Kozlu dispanserinin arka tarafında) yer almaktadır. Şehir içi ulaşım için Merkez dolmuş duraklarından Kozlu dolmuşlarına binip, Kozlu dispanserinin önünde inip yanından çıkan yol ile ulaşabilirsiniz.

İl/İlçe Merkezine Uzaklık İl Merkezine 6 km uzaklıkta bulunmasına rağmen il merkezi ile bütünleşmiş merkez ilçe konumundadır.