Masal Bahçesi

Kozlu Alparslan Ortaokulu 7/B sınıfı öğrencilerinin İngilizce Öğretmenimiz Cansu CANBAZ'ın yürütücülüğünde katıldıkları "Masal Bahçesi Etwinning Projesi", kitapları engelliler haftasında yayınladı.

17.05.2020 283

Masal bahçesi kitabı, karekod uygulaması sayesinde sesli kitap özelliği taşıyor ve engelleri ortadan kaldırıyor. 6 ülke 56 okul işbirliğiyle ortaya çıkan masal bahçesi kitabı, eşleştirilen okulların tamamladıkları masallardan oluşuyor. Bir okulun başladığı masalı diğer okul bitiriyor. Her bir masal QR kod ile oluşturulan sesli dinleme özelliği sunuyor. QR kod; akıllı telefon, tablet, bilgisayar gibi araçlara ilgili programlar yüklenerek çalışmaktadır. Bu sayede görme engeli olan ya da okuma yazma bilmeyen insanlar da kitaptan faydalanabilecekler.  "Masal Bahçesi" etwinning projesinin ortak ürünü olan bu mükemmel kitabın hazırlanmasında emeği geçen 7/B sınıfı öğrencilerine ve proje yürütücüsü olan İngilizce Öğretmenimiz Cansu CANBAZ'a ve desteği olan tüm arkadaşlarımıza teşekkür ediyoruz.

17-05-202017-05-2020