AVRUPA´DA ÜNLÜ İNSANLAR (FAMOUS PEOPLE İN EUROPE) E-TWİNNİNG PROJEMİZ

Okulumuz e-twinning ekibi olarak bir yıl sürecek olan "Avrupa´da Ünlü İnsanlar (Famous People İn Europe)" projesi ile yürütmeye başladık.  Projemiz 17 farklı ülkeden katılan (Romanya,Fransa, Litvanya, Portekiz, Yunanistan, Polonya, İtalya, Hırvatistan, Bosna Hersek, Sırbistan, İspanya, İngiltere, Arnavutluk, Çek Cumhuriyeti, Ukrayna, Bulgaristan) yaklaşık 83 öğretmen ile 330 öğrencinin yapacakları etkinliklerle ortak tarihimizi oluşturan bu insanları tanıtmayı amaçlamaktadır.

19.10.2018 353

27-10-2022Projemizde İngilizce öğretmenlerimiz Cansu Canbaz, Arda Altun, Pelin Güzelkan, Burcu Kubalas ve okul e-twinning proje yürütücüsü öğretmenimiz Fatma Tavukcu  büyük bir özveriyle çalışmaktadır.

Projemizi okulumuzda projede çalışmaya istekli öğrencilerimiz ile sık sık bir araya gelerek, zaman zaman evlerinde bireysel çalışarak proje ortaklarımız olan diğer ülkelerin kültürlerini, ünlü insanlarını araştırarak yabancı dil becerilerini geliştirecek, yabancı ülke öğrencileriyle işbirliği yapmayı öğreneceklerdir. Çalışmalar sırasında  kullanacakları web 2.0 araçları ile teknoloji becerilerini de artırmaları sağlanacaktır. Aynı zamanda Avrupa´da yaşayan ya da yaşamış olan başarılı insanlardan haberdar olarak kendileri için gelecek vizyonu oluşturacaklardır. Ortak kültür mirasımız hakkında da detaylı bilgi sahibi olacaklardır.

ÖĞRENCİLERİMİZİN LOGO ÇALIŞMALARI

19-10-201819-10-201819-10-201819-10-2018